PINO SWALMEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 645 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pino Swalmen. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 7:47 Pizza bodems erg dun,sommige plekken gewoon gat in je pizza.Ik moest op mijn pizza erg zoeken naar het beleg erop, andere 3 pizzas hadden wat meer erop. Korst is kei hard Ondanks de erg lange wachttijd,zeker 80 min, pizzas warm, bezorger is vriende
27 nov 2022 om 19:47 Lekker.
23 nov 2022 om 6:35 Lekkere pizzas aleen jammer day he gemiddeld 80 min wacht en dat het dan koud aan komt kapsalon en durum roll valle tege lekker vlees maar dat is ook bijna het eneigste wat er in zit
21 nov 2022 om 17:05 Om 16.00 besteld voor 18.00 te bezorgen. Bezorging was pas om 18.30.
20 nov 2022 om 22:50 We hadden om 17.00 besteld en gevraagd de pizza's om 17.45 te bezorgen. Na een boos telefoontje om 18.00 werd ons verteld dat het nog een uur ging duren, niet mee akkoord gegaan, toen werd het een half uur. Uiteindelijk om 18.45 uur bezorgd.
20 nov 2022 om 19:58 We hadden om 17.00 besteld en gevraagd de pizza's om 17.45 te bezorgen. Na twee telefoontjes kwam deze echter pas om 19.30 aan. Heel jammer.
17 nov 2022 om 11:55 Ik ken Pino al jaren en weet dat het een prima afhaal en bezorg is, en bij afhaal geeft het restaurant een wat ouderwets mediteriaan karakter, wat i niet erg vind. Het eten is er prima en zeer smakelijk. Het personeel is uitermate vriendelijk.
30 okt 2022 om 20:11 Kwamen 45 minuten te laat.. 2x gebeld. Zeiden steeds bezorger is onderweg. Ondertussen was nog 30 minuten verder. Slechte communicatie onderling
16 okt 2022 om 20:15 Bezorger aardig. Pizza koud en bodem zacht. Ook ongesneden pizza.
7 okt 2022 om 9:30 Friet was niet te eten
25 sep 2022 om 19:51 Pizza was ok Bezorging 45 min langer moeten wachten dan afgesproken. Als je belt word gezegd dat ze onderweg zijn maar ook dit klopte niet
21 sep 2022 om 20:31 Duurde te lang